Behandle Katten Din Riktig Med Disse Beste Tipsene

Katter er en av de ledende valgene for familiekjæledyr i Amerika. Deres popularitet er ikke der uten grunn i det hele tatt, folk elsker å oppdra katter og nyte opplevelsen forbundet med å eie en katt. Du er sannsynligvis klar for en katt selv, men du bør ikke rush ut og vedta en uten å lese disse tipsene først.

For å trygt hjelpe en gammel katt til å føle seg komfortabel, legg en oppvarmet flis under sengen. Varm en stoff dekket varmepute i mikrobølgeovnen i et par minutter, og sørg for at det ikke er for varmt å ta på. Hold dette under kattens hvileplass for ekstra varme. Endre det hvert par timer hvis ønskelig.

Lek med katten din ved hjelp av skikkelige katteleker. Katter elsker leker som hjelper dem å føle seg som rovdyrene de tror de er. Prøv å holde deg til leker som hjelper dem å danse rundt eller hoppe. Dette kan også hjelpe dem å bruke ekstra energi ved å hoppe på leker i stedet for folks føtter.

Beskytt katten mot kvelning ved å sørge for at ledningene til gardiner og persienner er sikret og utenfor rekkevidde. Når du lager eller kjøper en dangly leketøy for katten din, sørg for å overvåke under lek. Legg leketøyet bort hvis du ikke vil være rundt for å se på.

Fristende kattunge å bo av kjøkkenet telleren er noen ganger utfordrende. Kattene glede seg over går i høy stedene i den grad at de kanne se hva ‘ går opp på i nærheten huset. Å hjelpe forhindre din katten fra gjør denne, du kanne opprette høy stedene spesielt til deres katten. Har en katten tårnet like ved din kjøkken ville oppbevare seg av din tellere.

En billig gummi velkommen mat hjelper oppbevare katten næringen av din gulvet. Denne er likeledes en stor verktøyet å oppbevare din katten fra oppsporer søppel ute av boksen. Black gummimatter koste ca tre dollar på dollar butikker. Putte din katten næringen fat opp på ettall og din søppel bokse med opp på en annen.

Hvis katten din sparker søppel over hele gulvet, bruk bare en større beholder. En stor, roomy tote med høye sider gjør en god søppelkasse. Et stort rundt badekar lager også en god søppelkasse. En restaurant størrelse buss badekar er en stor søppel boks. Å gi høyere sider og mer plass vil løse kattens søppelsparkproblem.

Hannkatter utvikler ofte krystaller i blæren som kommer ut i urinen. Dette kan forebygges med et riktig kosthold. Din katten ville erfaring betydelig smerte når han har å admission card disse krystaller, og dens ‘ ikke en lett (eller billig) problem til deres veterinarian å fastsette. Å opphøre denne fra skjer, sikre din kattene ‘ næringen ikke ‘ ha mange magnesium i sin. Se over etiketten. Produkter som har fisk i dem har mer magnesium vanligvis sammenlignet med produkter med fjærfe.

Dette er bare nok til å hjelpe deg med å komme i gang med å oppdra dine nye kattunger. Herfra må du søke råd fra venner, familie og andre stolte foreldre. Internett er også en stor kilde til feline fakta som kommer fra hver kilde og hver gang i livet.