Gode Råd Om Katter Som Du Vil Lese

Du har kanskje allerede oppdratt et kjæledyr tidligere. Du har kanskje til og med sagt at du aldri ville oppdra et annet kjæledyr, men det er aldri for sent å se mot fremtiden og adoptere en ensom kattunge. Adoptering av katter på det lokale lyet bidrar til å få dem ut av gatene og tilbake i et sunt hjem. Du bør ha noen viktige spørsmål i tankene mens du besøker dine lokale tilfluktsrom.

For en sunnhet, lykkeligere katten foretrekker slette søppel over duftende søppel. Kattene like hyggelig, feilfri, klumper katten søppel. Scoop din kattene søppel bokse med daglig og endre den absolutt enhver tre dager eller slik. Når du endrer boksen, vaske den ut med vann og oppvasksåpe. Ikke kast bort pengene dine på liners som katter har en tendens til å ødelegge dem.

En indoor katten hvem blir en smakfull av det utendørs ville alltid vil gjerne gå ytterside. Hvis som du vet din katten ville alltid være en indoor katten, gjøre din best å oppbevare seg fra snike ut. Du kanne prøve å tog din katten å bli inne din gårdsplass når du er ytterside.

Fristende kattunge å bo av kjøkkenet telleren er noen ganger utfordrende. Kattene glede seg over går i høy stedene i den grad at de kanne se hva ‘ går opp på i nærheten huset. Å hjelpe forhindre din katten fra gjør denne, du kanne opprette høy stedene spesielt til deres katten. Har en katten tårnet like ved din kjøkken ville oppbevare seg av din tellere.

Når du bevege din katten fra ettall huset å en annen, vær sikker på bevege katten vare. Sett opp et stille rom med kjente elementer for katten. Hold katten din i rommet og rolig for en dag eller to. Besøk og mate katten i rommet. Etter et par dager, katten kanne utforske hvilepausen av huset.

Er din katten konstant slikker opp på din huset planter? Hvis så det er en fastsette for denne. Voksing oat gresset eller liten lur du selv kanne hjelpe lokke din kattene fjerne fra din planter. Gi dem planter som de kan spise og liker vil bidra til å trekke dem til disse plantene igjen og igjen.

Har en hard tid ga din katten en bad? Prøv dette. Ta en gammel vindu skjermen og putte den i vasken eller badekar. Putte din katten inne, og han ville Claw skjermen og bli der. Deretter begynne å vaske, men ikke dilly Dally. Bruk en kopp for å hjelpe deg å helle varmt vann på katten din med mindre du har en bevegelig dusjhode.

La katten utøve sine jaktinstinkt. Katter er naturlige født jegere; men dette betyr ikke at du må tillate mus å invadere hjemmet ditt. Gjemme behandler og leker helt gjennom din hjem, og din katten ville har en eksplosjon jakten ned deres behandler. Du kan også finne fjær og laser leker som katten din kan jage og slå ned på.

Shelters er ikke den eneste kilden til lokale kjæledyr adopsjoner. Du kan finne rubrikkannonser i avisene eller på nettet hvor innbyggerne tilbyr katter, kattunger og alt annet i mellom for liten til ingen kostnad.. Mange ganger gir disse menneskene disse kjæledyrene bort gratis i håp om å gi dem et godt hjem.