Ny Katt I Huset? Disse Tipsene Kan Hjelpe!

En katt kan bare være sunn hvis den har et sunt kosthold å spise. Mange katteeiere gir katten noe å spise uten å tenke på hva kroppen deres trenger å leve. Å være kunnskapsrik om emnet gjør det lettere å gi en katt riktig mat. Fortsett å lese for katt diett basert tips.

Sjekk med lyet ditt før du kjøper en katt. Shelters har vanligvis mange katter som trenger et hjem, og avgiftene inkluderer vanligvis sine skudd og spaying eller kastrering. Vedta en katt på denne måten bidrar til å redde livet og kutte ned på uønskede dyrefødsler.

Spay din katten snarest hun er gamle nok. Selv om du egen en indoor katten, den kunne tilvirke mange kattunger hvis den rømming i løpet av mating årstid. Hvis ikke du ønske det hassle av får befri for kattunger, spaying er det best valgmuligheten til deres katten.

Velg en mat av høy kvalitet. Nøkkelen til en sunn katt starter med ernæring. Ta en titt på ingrediensetiketten. Hvis du ser på de fleste «populære» kommersielle kattematvarer, kan du bli overrasket over å se den øverste ingrediensen oppført er mais. Katter er rovdyr, så se etter en mat med ekte kjøtt som den øverste ingrediensen. Du kan betale mer på forhånd, men disse matvarene er ofte mer ernæringsmessig tett, noe som betyr at katten din spiser mindre og posen varer lenger.

Unngå øyekontakt for å bli venner med en katt. Har du noen gang lurt på hvorfor katter synes trukket til personen som liker katter minst? Svaret ligger i kattens kroppsspråk. For katter er stirrer «uhøflig» og kan betraktes som en utfordring. Ser bort viser at du respekterer deres plass og ikke kommer til å være en trussel. Så neste gang du ønsker å møte en ny kattevenn, se bort og la dem nærme seg deg.

Gi den nye katten litt plass. Å flytte til et nytt hjem kan være stressende på en katt, spesielt en som ikke lenger er en kattunge. For å hjelpe dem med å justere, gi dem et rolig sted som de kan kalle sine egne, for eksempel et ekstra bad eller vaskerom. Dette gir dem et trygt sted de kan trekke seg tilbake til til de har blitt komfortable med å utforske hele huset. Avhengig av katten kan denne prosessen ta noen dager opptil en måned eller mer.

Sjekk din kattene ører hyppig for øre mites. Det må du gjerne legge merke til din katten rister deres leder eller avlysning deres ører en meget hvis de har seg. De er små parasitter som ser ut som kaffe begrunnelse i kattens ører. Hvis du har mer enn ettall katten, de kanne likeledes reise fra katten å katten. Se en vet tidligere benytter alle medication opp på seg siden deres ører nød riktig renset for det første.

Når en katt spiser riktig, vil kroppene deres være sunne. Katten har ikke de samme matkravene som et menneske, derfor kan den ikke spise de samme tingene. Katten din fortjener å spise det som passer for gutten. Hold deg til innholdet fra denne artikkelen, og du kan sørge for at det får dette.