Vil Du Forstå Katter?

Katter er en av de mest uavhengige kjæledyrene du kan eie. Dette betyr imidlertid ikke at du bare kan la dem leve sine liv uten å ta vare på dem. Mye går inn i å eie en katt, og følgende artikkel har noen gode tips for å vise deg nøyaktig hva du trenger å vite. Les videre og lær.

Å hjelpe forhindre bendelorm infestation inne kattene, mate en liten beløpet av næringen grade kiselgur jord for to ukens ute av hver måneden. Om lag en kvart teskje per katt per dag er tilstrekkelig. Mat grade kiselgur Earth dreper interne parasitter og får dem til å bli utvist fra systemet.

Få barna til å hjelpe deg med å ta vare på katten. Tilordne daglige jobber som å mate katten og rengjøre søppelkassen. Ikke bare vil ta vare på katten lære dem ansvar, det gir deg også en pause fra disse oppgavene. Dette betyr at du kan bruke mer tid på å kose med katten din.

Hvis du finner deg katten er å skade møbler eller andre gjenstander, kan det være lei. Hold noen trygge leker rundt for katten å leke med. Skrapestolper kan også hindre katten din fra å skrape møblene dine. Eller bygg et lite kattehus av papp. Katten din vil elske å ha et sted å gjemme seg, og papp kan også brukes til å klø på!

Hannkatter utvikler ofte krystaller i blæren som kommer ut i urinen. Dette kan forebygges med et riktig kosthold. Din katten ville erfaring betydelig smerte når han har å admission card disse krystaller, og dens ‘ ikke en lett (eller billig) problem til deres veterinarian å fastsette. Å opphøre denne fra skjer, sikre din kattene ‘ næringen ikke ‘ ha mange magnesium i sin. Se over etiketten. Produkter som har fisk i dem har mer magnesium vanligvis sammenlignet med produkter med fjærfe.

Når du kjøper en kattunge til barnet ditt, setter du regler og grenser på forhånd. La barna få vite hvilke rom katten deres kan være i. Det er også viktig å la dem vite at utenfor dører må holdes lukket slik at katten ikke unnslipper. Tydelig forklare reglene vil begrense fremtidige uhell.

Lek med katten din. Mange katteeiere gjør ikke dette. De er glade for å la katten underholde seg selv. Men å leke med katten din kan bidra til å mentalt stimulere ham og gi ham den fysiske aktiviteten han trenger. Bruk små baller, papirposer og en rekke små leker for å få katten i gang.

Se alltid en kattunge rundt små barn. Yngre barn, spesielt under 5 år, kan ikke være alene med katten din. Deres umodenhet hindrer dem i å forstå hvor lett de kan skade kattungen. Som barn aldre, kan de vise modenhet med håndtering av et lite kjæledyr.

Som nevnt tidligere i denne artikkelen, katter trenger mye oppmerksomhet og omsorg hvis du vil at de skal leve et lykkelig og sunt liv. Sørg for å implementere rådene nevnt ovenfor hvis du vurderer å få en katt. Det er informasjon både du og katten din er sikker på å dra nytte av.